Vásárosnaményban vendégszerepel a kassai színház

A Kassai Thália Színház vendégjátékát láthatják az érdeklődők március 12-én, kedden 19 órától a vásárosnaményi Esze Tamás Művelődési Központban. A felvidéki társulat Zerkovitz Béla és Szilágyi László Csókos asszony című operettjét mutatja be a beregi kisvárosban.

Vásárosnaményban vendégszerepel a kassai színház Tovább

Menj színházba! - Szkéné

Mostanában, Pintér Bélán is túl, rengeteg izgalmas dolog történik a Szkénében. Most az egyik kurrens előadásra, a Képmutatók cselszövése című opuszra nyerhetsz belépőt.A Képmutatók cselszövése a színházról, valamint annak a hatalomhoz fűződő viszonyáról szól. XIV. Lajos korában vagyunk, amikor…

Menj színházba! - Szkéné Tovább

Baleset a Soproni Színházban

Lábát törte Molnár Anikó színművész a szombati próbán, ezért hónapokig társulaton belüli beugrásokkal pótolják - közölte a Soproni Petőfi Színház az MTI-vel.

Baleset a Soproni Színházban Tovább

Megtartották az első premiert a Játékszínben

2013. március 7-én este megtartotta első önálló bemutatóját a Budapesti Játékszín – Teréz Körúti Színház. A hölgy fecseg és nyomoz című krimivígjáték két főszereplője, Vári Éva és Gálvölgyi János mesélt.

Megtartották az első premiert a Játékszínben Tovább

Mozgófénykép - Karády, Jávor, Kabos a Radnótiban

A Radnóti Színház április 21-én mutatja be Nényei Pál fiatal drámaíró Mozgófénykép című darabját, Göttinger Pál rendezésében. A "zenés filmvégjáték" a magyar film hőskorát idézi. A héten megkezdődtek az olvasópróbák is.

Mozgófénykép - Karády, Jávor, Kabos a Radnótiban Tovább

Fiatal rendezőknek hirdet pályázatot a Thália

A Thália Színház a főváros legismertebb befogadó színházaként kötelességének érzi a színházi szakma legújabb generációjának tehetséggondozását, a szakmai innováció előmozdítását és az új színházi törekvések felkarolását, ezért a Független Thália Projekt sikere után pályázatot hirdet fiatal rendezők…

Fiatal rendezőknek hirdet pályázatot a Thália Tovább

Első KO az FTP-ben

A Független Thália Projekt (FTP) meghívására első alkalommal kerül sor Kritikus Órára a Thália Színházban.

Első KO az FTP-ben Tovább
süti beállítások módosítása