Kerényi Imre: "Nem akarok bosszút állni"

A miniszterelnöki megbízott többek közt a társadalomellenes művészetről, a színház és a hatalom örök konfliktusáról beszélt a Népszabadságnak, és elmondta, módszertani kifogásai vannak a Színművészeti Egyetemem zajló képzéssel kapcsolatban. Lapszemle.

Kerényi Imre: "Nem akarok bosszút állni" Tovább

Szeptemberben újra Vidéki Színházak Fesztiválja a Tháliában

Szeptember 6. és 13. között ismét megrendezi a Vidéki Színházak Fesztiválját a Thália Színház: az immár hagyományosnak számító évadnyitó programban a közönség nyolc nagyszínpadi és három stúdióelőadást láthat, amelyeket öttagú zsűri fog értékelni több kategóriában.

Szeptemberben újra Vidéki Színházak Fesztiválja a Tháliában Tovább

Emmi: Több mint 40 határon túli társulat pályázott

Harminchárom színházi és 13 táncművészeti pályázat érkezett a határon túli színházaknak és professzionális táncegyütteseknek járó mintegy 50 millió forintos támogatásra, amellyel a társulatok kiemelt művészeti céljainak megvalósítását segíti az Emberi Erőforrások Minisztériuma - közölte a kultúráért…

Emmi: Több mint 40 határon túli társulat pályázott Tovább

Kezdődik a szabadtéri színházi szezon!

Ma indul a szabadtéri színházi szezon: a Budapesti Nyári Fesztivál, a Gyulai Várszínház, a Kisvárdai Várszínház, a Kőszegi Várszínház és a Zsámbéki Színházi Bázis közös évadnyitással, előadásokkal, koncertekkel várja a közönséget ezen a napon.

Kezdődik a szabadtéri színházi szezon! Tovább
süti beállítások módosítása