Van kérdés! - Vitaszínház a Mu-ban

A KB35 Inárcs novemberben mutatta be a magyar oktatás, nevelés helyzetét pellengérre állító előadását, melynek különlegessége, hogy alkotói nagyrészt maguk is pedagógusok.

Van kérdés! - Vitaszínház a Mu-ban Tovább

"Szükségünk van a leleplezésre" - Pintér Béla válaszolt

Pintér Béla és Darvas Benedek több mint tíz éve született Parasztoperáját jelenleg öt helyen játsszák határon innen és túl. Az öt előadás mindegyikét bemutatta az Átrium Film-Színház az elmúlt napokban, ennek kapcsán kérdezte Pintér Bélát a Magyar Hírlap.

"Szükségünk van a leleplezésre" - Pintér Béla válaszolt Tovább

Halálos tavasz - Szabadtéri előadás készül Zilahy regényéből

Megtartották a Zilahy Lajos kultikus regényéből készülő előadás olvasópróbáját. A Budapesti Nyári Fesztivál szezonindító előadását 2015. június 13-án mutatják be a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A Szabad Tér Színház produkciójának főbb szerepeit Lengyel Tamás, Györgyi Anna, Ullmann Mónika és…

Halálos tavasz - Szabadtéri előadás készül Zilahy regényéből Tovább

Tovább csúszik a berlini Staatsoper felújítása

Tovább drágul, és az eredeti tervekhez képest 4 évet csúszik a leghíresebb berlini operaház, a Staatsoper Unter den Linden felújítása. A tartományi rangú főváros törvényhozása az ügy feltárására vizsgálóbizottságot alakított, amely pénteken látott munkához.

Tovább csúszik a berlini Staatsoper felújítása Tovább

Koppenhága - Ismét látható Valló rendezése a Rózsavölgyiben

A XX. századi fizika két óriása, a dán Niels Bohr és a német Werner Heisenberg 1941-es találkozását meséli el Michael Frayn Tony-díjas darabja. Az előadást május 9-én és 10-én láthatják a Rózsavölgyi Szalonban Kútvölgyi Erzsébet, Gyabronka József és Őze Áron szereplésével.

Koppenhága - Ismét látható Valló rendezése a Rózsavölgyiben Tovább
süti beállítások módosítása