Bibliai történetek a József Attila Színházban

Középiskolás diákok előadásaival folytatja az Ádámok és Évák Ünnepe című rendezvénysorozatát a József Attila Színház. Április 5-én 18 órától tizenkét középiskola színjátszó csoportja méretteti meg magát a színpadon.

Bibliai történetek a József Attila Színházban Tovább

H@Hamlet - Ismét műsoron a Jurányiban

Április 7-én a Jurányi kamaratermében látható a Scallabouche Társulat H@Hamlet című előadása Elek Ferenc, Hámori Gabriella, Szalontay Tünde és Chován Gábor közreműködésével.

H@Hamlet - Ismét műsoron a Jurányiban Tovább

Marseille-ben járt az M Studio

Franciaországba kapott meghívást az M Studio. Nagy Eszter egyéni előadása, a Megöltem az anyámat c. produkció április 1-jén és 2-án volt látható a Theatre de Lenche színházban, Marseille-ben.

Marseille-ben járt az M Studio Tovább

"A sokszínűség inspirál" - Interjú Marton Lászlóval a MITEM-ről

Olyan produkciókat nézhetünk meg a MITEM-en, amiket máskor nem láthatunk. A görögök Iliászától Ostermeier Sirályáig nagyon sok mindent, hiszen gazdag a kínálat – mondja Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója, ma főrendezője. A szakember szerint, aki előadásaival számtalan fesztiválon járt…

"A sokszínűség inspirál" - Interjú Marton Lászlóval a MITEM-ről Tovább

Csukás István: "Boldog és elégedett ember vagyok"

"Boldog és elégedett ember vagyok, mert egész életemben azt csináltam, amit szerettem, és ez nagyon nagy dolog" - vallott életéről és munkásságáról Csukás István Kossuth-díjas költő, író, aki szombaton ünnepli 80. születésnapját.

Csukás István: "Boldog és elégedett ember vagyok" Tovább

Elhunyt Keres Emil

Életének 91. évében pénteken elhunyt Keres Emil Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész, a Radnóti Színház nyugalmazott igazgatója.

Elhunyt Keres Emil Tovább

Csukás Istvánt köszöntötték a PIM-ben

"Csukás István művei Jókai Mór és Petőfi Sándor alkotásaihoz hasonlóan részei a magyarok kollektív tudatának2 - fogalmazott Szentmártoni János, a Magyar Írószövetség elnöke pénteken a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében, ahol a Kossuth-díjas költőt, írót 80. születésnapja alkalmából…

Csukás Istvánt köszöntötték a PIM-ben Tovább
süti beállítások módosítása