Állás – Világosítót keres az Újszínház

Az Újszínház fiatal (akár pályakezdő) munkatársat keres világosítói munkakörbe. Teljes munkaidőben, három hónapos próbaidő után határozatlan idejű szerződéssel. A munkakör betöltéséhez elektromos végzettség szükséges. Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal, iskolai végzettségek, amennyiben van,…

Állás – Világosítót keres az Újszínház Tovább

Premierhétvége Miskolcon

A nevetés és a zene jegyében két bemutatót is tartanak hétvégén a miskolci színházban. A hülyéjét Szőcs Artur, a Bandy lányokat pedig Harangi Mária állítja színpadra.

Premierhétvége Miskolcon Tovább

Mi lesz a Trafóval?

Hamarosan lejár Nagy József igazgató ötéves ciklusa. Az Élet és Irodalomban Barda Beáta és Szabó György vezető munkatársak beszéltek az intézmény jelenéről és lehetséges jövőjéről.

Mi lesz a Trafóval? Tovább

A báb nem gyerekjáték

Aki azt hiszi, hogy a Budapest Bábszínházba csak óvodásokkal érdemes programot szervezni, finoman szólva is téved. Mert a báb nagyon is nagyoknak szól!

A báb nem gyerekjáték Tovább

Légyottdömping a Játékszínben

December 10-én mutatják be a Játékszínben a Kölcsönlakás című vígjátékot, amelyben többek között Dobó Kata, Szulák Andrea és Lengyel Tamás is titkos randevúkba bonyolódik.  

Légyottdömping a Játékszínben Tovább

Kialakult a Nyílt Fórum mezőnye

A Nyílt Fórum a POSZT-ról visszatér Zalaegerszegre. A Színházi Dramaturgok Céhe nyilvánosságra hozta, kik azok, akik lehetőséget kaptak drámáik továbbfejlesztésére.

Kialakult a Nyílt Fórum mezőnye Tovább
süti beállítások módosítása