Körbeölelik a szegedi színházat - Nyílt nap lesz

Próbára tehetik saját színészi képességeiket és a Szegedi Nemzeti Színház máskor rejtve maradó zugaiba is bepillanthatnak azok, akik szerdán ellátogatnak a kulturális intézmény a Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) közösen szervezett nyílt napjára.

Körbeölelik a szegedi színházat - Nyílt nap lesz Tovább

Szólíts meg!-Krízis 6.nap

A Krétakör produkció, a KRÍZIS trilógia részeként kísérleti fotókiállítás nyílt a FUGA Galériában. A tárlat családi szituációkól szól, főszereplőik a gyerekek.

Szólíts meg!-Krízis 6.nap Tovább

Vastaps Joós Lászlónak Veszprémben

Vastaps címmel pódiumbeszélgetés sorozat kezdődik a Veszprémi Petőfi Színház stúdiójában október 26-án (szerdán) délután öt órakor. A jubileumi évad kísérőrendezvényének első vendége Joós László, Jászai Mari-díjas színművész, a teátrum Örökös Tagja. A házigazda, Varga Róbert újságíró.

Vastaps Joós Lászlónak Veszprémben Tovább

Új Színház-tüntetés: Fodor Tamás szerint ez vastagon politika

Fodor Tamás is eljuttatta beszédét szerkesztőségünkhöz. "Mi nem vagyunk jogászok, és e percben sajnos nem is a színházzal foglalkozunk, amihez talán valamit konyítunk. Mi most politikát csinálunk. Vastagon. Nem akartuk, de azt tesszük. Mert ez politika. Nem érdemes letagadni" - fogalmazott a…

Új Színház-tüntetés: Fodor Tamás szerint ez vastagon politika Tovább

Tüntetés az Új Színház előtt - Percről percre

A Színház.hu tudósított az Új Színház előtt zajló tüntetésről, amelyen fellépett Derdák András, Fodor Tamás, Gerendás Péter, Hegedűs D. Géza, Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Kulka János, Mohácsi János, Nagy János, Nádasdy Ádám, Péter Kata, Solténszky Tibor, Upor László... A részletekről cikkünkben…

Tüntetés az Új Színház előtt - Percről percre Tovább
süti beállítások módosítása