Holnap újra találkozik a szakma - Itt a teljes program!

A Magyar Színházi Társaság és a Magyar Teátrumi Társaság folytatja szakmai vitanapját. A „Színház a gödörben II.” 2012. március 19-én, hétfőn lesz 11.00 – 17.00 között a Kossuth Klubban (V., Múzeum utca 7., a Kálvin térnél, parkolás a Pollack Mihály téri mélygarázsban). Regisztráció: 10.…

Holnap újra találkozik a szakma - Itt a teljes program! Tovább

Tűz ütött ki az Operettszínházban

Tűz ütött ki a Budapesti Operettszínházban előadás közben szombat délután, a nézőtér és a színpad közötti függöny kapott lángra. A tüzet sikerült gyorsan megfékezni.

Tűz ütött ki az Operettszínházban Tovább

Fiatalság bolondság - Premier és jótékonyság a hétvégén

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házának legújabb bemutatója Eisemann Mihály – K. Halász Gyula – Kellér Dezső Fiatalság bolondság című zenés darabja, melynek premierje 2012. március 18-án lesz a színházteremben. Az előadás március 17-ei nyílt főpróbája ezúttal egy jótékonysági rendezvény is.

Fiatalság bolondság - Premier és jótékonyság a hétvégén Tovább

Gergő és az álomfogó a kassai Tháliában

Új musical várja a zenés darabok kedvelőit a kassai Thália színházban: a Gergő és az álomfogó Böszörményi Gyula azonos című ifjúsági regénye alapján készült, kifejezetten a Thália felkérésére.

Gergő és az álomfogó a kassai Tháliában Tovább

A 2. REFLEX 1. napja - Elkezdődött a fesztivál

"A REFLEX 2 Nemzetközi Színházi Biennálé kezdőnapján köszöntöm önöket és örömmel újságolhatom, hogy az a jelentős érdeklődés, amely rendezvényünk első kiadását kísérte, a másodikra is jellemző: a bérletek már az árusítás első három napján elkeltek, jelen pillanatban pedig csak két előadásra van még…

A 2. REFLEX 1. napja - Elkezdődött a fesztivál Tovább
süti beállítások módosítása