Moulin Rouge - Táncpremier Egerben

A GG Tánc Eger a Les Préludes/A fából faragott királyfi című táncjátéka után újabb produkciót mutatott be március 22-én, az Egri Tavaszi Fesztivál keretében Henri de Toulouse-Lautrec, francia festő és plakáttervező életéről.

Moulin Rouge - Táncpremier Egerben Tovább

SZÍN-TÁR - Jön a színművészeti iskolák szemléje

Egy hétre ismét a jövő színész-reménységeié lesz a főszerep a kecskeméti Katona József Színházban. A március 25. és 30. között megrendezésre kerülő 4. SZÍN-TÁR Találkozó a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál rendezvénysorozatába is bekapcsolódik.

SZÍN-TÁR - Jön a színművészeti iskolák szemléje Tovább

Halász János a kultúráról: "Finomhangolás zajlik"

A kulturális életben az elmúlt években zajló strukturális változtatások, ezen belül a Magyar Művészeti Akadémiának (MMA) adott kiemelt státus célja, hogy az állam egyre kisebb szerepet játsszon a művészeti élet irányításában - fejtette ki Halász János, kultúráért felelős államtitkár a Magyar…

Halász János a kultúráról: "Finomhangolás zajlik" Tovább

A Macskáknak több élete van - Új generáció a Madáchban

Születésnapi ajándékot kapott a Madách Színháztól Sir Andrew Lloyd Webber, aki március 22-én ünnepelte 65. születésnapját: kortalan musicalje, a Macskák új generációja mutatkozott be a színpadon, bizonyítva, hogy a Macskáknak hétnél jóval több élete van – a Madách macskáinak biztosan.

A Macskáknak több élete van - Új generáció a Madáchban Tovább
süti beállítások módosítása