Szinte elfogytak a jegyek a 13. POSZT-ra

Nagy az érdeklődés a csütörtökön kezdődő 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó iránt: a jegyek döntő része elfogyott, a verseny- és a kiemelt off-programok közül már csak néhányra kaphatók belépők.

Szinte elfogytak a jegyek a 13. POSZT-ra Tovább

Búcsúzik az Alibi a Katonától

2013. június 11-én utoljára látható a Tünet Együttes Alibi – zenés-táncos kihallgatás másfél órában című előadása a Katona József Színház Kamrájában. Ebből az alkalomból meglepetésekkel, soha nem látott kimaradt jelenetekkel és bulival készülnek a humoros, groteszk önvizsgálat-revü szereplői és…

Búcsúzik az Alibi a Katonától Tovább

Francia évadra készül a Pinceszínház

Francia évadot hirdetett a Pinceszínház a 2013/14-es szezonra: a színházi előadások mellett filmvetítésekkel, könyvbemutatókkal, koncertekkel is várják a közönséget. Az új évadban Dicső Dániel, Dömötör Tamás, Frenkó Zsolt és Gergye Krisztián rendez a színházban.

Francia évadra készül a Pinceszínház Tovább

Tíz éves lett a Fantom – Jubileum a Madách Színházban

Tíz éve él a titokzatos lény a Madáchban és a magyar nézőkben. 2003. május 30-án, a világon elsőként saját verzióban, vagyis non-replica változatban mutatkozott be Budapesten Az Operaház Fantomja. A tíz éves jubileumi előadáson akár a kultikus kristálycsillárról is lóghattak volna a nézők, annyi…

Tíz éves lett a Fantom – Jubileum a Madách Színházban Tovább

Nem jut pénz a fizetésekre a Nemzetiben

A Nemzeti Színház egy neve elhallgatását kérő dolgozója azt állítja, Alföldi Róbert igazgatója arról tájékoztatta kollégáit, hogy nem kaptak pénzt a júniusi fizetésekre. Ezt az Index szerkesztőségébe eljuttatott levél és Kulka János nyilatkozata is igazolja.

Nem jut pénz a fizetésekre a Nemzetiben Tovább
süti beállítások módosítása