Gobbi 100 - Cserhalmi György a Színészmúzeum vendége

Gobbi Hilda és a Nemzeti Színház címmel rendeznek beszélgetést a Gobbi Hilda-centenárium programsorozatának részeként október 10-én, csütörtökön 16 órától a Bajor Gizi Színészmúzeumban, ahol a színésznő életmű-kiállítása is látható. A beszélgetés vendége Cserhalmi György színművész.

Gobbi 100 - Cserhalmi György a Színészmúzeum vendége Tovább

Trilógia - Agota Kristof könyvbemutató a Szkénében

Agota Kristof magyar származású svájci írónő kultuszregényét, A nagy füzetet is tartalmazó Trilógia a XX. századi emigráns irodalom alapműve. Közel negyven nyelvre fordították le. A kötet most új köntösben jelenik meg a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában.

Trilógia - Agota Kristof könyvbemutató a Szkénében Tovább

2013. október

A SZÍNIKRITIKUSOK DÍJA 2012/13 • IM MEMORIAM: Budai Katalin • FESZTIVÁL: Kisvárda, Gyula, Zsámbék, Thealter • OPERA-vita • Sebestyén Aba-, Szabó K. István- és Angelusz Iván-NTERJÚ

2013. október Tovább

Az avoni kecske

Shakespeare bő kétesztendős volt, amikor Gyula elesett. A töröknek nem sikerült bevenni a stratégiailag döntő jelentőségű végvárat, csak megegyezést színlelve megszerezni, majd lemészárolni védőit.

Az avoni kecske Tovább

Pilisi rondó

- Már a nyolcvanas évek végén csalódtam abban az állításban, hogy a mozgással nem lehet hazudni, mert a mozgás sem garancia az őszinteségre, önmagában nem okoz katarzist, viszont: okozhat!

Pilisi rondó Tovább

9 ezer bérletessel indul az évad Sopronban

Elérte a kilencezret a Soproni Petőfi Színház bérleteseinek száma, ez mintegy 50 százalékos növekedést jelent az elmúlt évadhoz képest - jelentette be a Két úr szolgája című komédia csütörtöki sajtónapján Pataki András, a teátrum igazgatója. 

9 ezer bérletessel indul az évad Sopronban Tovább
süti beállítások módosítása