Jön a VI. Monotánc Fesztivál a Bethlen Téri Színházban

Hatodik alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a Nemzetközi Monotánc Fesztivál biennálét, idén ismét a VII. kerületi Bethlen Téri Színházban, május 7. és 10. között. Négy este alatt összesen 14 szólótánc produkció várja a közönséget az elmúlt évek kínálatából válogatva.

Jön a VI. Monotánc Fesztivál a Bethlen Téri Színházban Tovább

Elzenélt tánc, eltáncolt zene - Új bemutatót tart a KET

A Közép-Európa Táncszínház 25. jubileumi ünnepi évadának 5. és egyben utolsó koprodukciós bemutatója a május 6-i Elzenélt tánc, eltáncolt zene című előadás, melyben a társulat Fassang László orgonaművész a "zenei határtalanságot versenyre hívó szavát" kívánja a tánc nyelvén is megerősíteni.

Elzenélt tánc, eltáncolt zene - Új bemutatót tart a KET Tovább

Miért jó a Rózsavölgyibe járni? - Művészek válaszoltak

A Rózsavölgyi Szalon 2. születésnapját sok zenével, barátok és művészek körében ünnepelte április 11-én. Itt készült az a videó is, amely bepillantást enged az este legjobb pillanataiba és amelyben a művészek azt is elárulják, miért szeretik a Rózsavölgyit.

Miért jó a Rózsavölgyibe járni? - Művészek válaszoltak Tovább

Ismét várja a kismamákat az Operaház

Május 4-én, Anyák napján délelőtt 11 órától újra, immár másodszor rendez KismaMatinét az Operaház.. 300 várandós kismamát és kispapát várnak – idén a Figaro házassága előadásra jöhetnek a gyermeket váró párok, jelképes, 300 Ft-os jegyekkel.

Ismét várja a kismamákat az Operaház Tovább
süti beállítások módosítása