Újabb örökös tagokat köszöntöttek az Operaházban

A Magyar Állami Operaház örökös tagja lett Barlay Zsuzsa magánénekes, Hágai Katalin balettművész, Misura Zsuzsa magánénekes és Volf Katalin balettművész, valamint posztumusz megkapta a címet Korondi György magánénekes és Laczó István magánénekes is. Az új örökös tagokat szombaton este, a magyar…

Újabb örökös tagokat köszöntöttek az Operaházban Tovább

New York-i tudósítókat keres a Budapesti Showszínház

A Budapesti Showszínház lehetőséget biztosít 1 fő országos terjesztésű nyomtatott sajtótermék és 1 fő online sajtótermék munkatársának arra, hogy a helyszínről tudósítson Kosztolányi Dezső Édes Anna regényének modern musical változatának New York-i bemutatójáról.

New York-i tudósítókat keres a Budapesti Showszínház Tovább

Piaf 100 - Verses-zenés sanzonesttel emlékeznek Csákányi Eszterék

Milord, Himnusz a szerelemhez, Nem bánok semmit sem - néhány dal Edith Piaf dalai közül, amelyek jövő pénteken hangzanak el a Budapest Kongresszusi Központban. A verses-zenés sanzonesttel a világ egyik legnagyobb hatású énekesnője születésének 100. évfordulója előtt tisztelegnek.     

Piaf 100 - Verses-zenés sanzonesttel emlékeznek Csákányi Eszterék Tovább

Upor László lemondott a Closer után járó jogdíjáról

„Radnai Márk rendező következetesen arrogáns magatartása – és egyáltalán nem mellékesen nevezetes hirtelen felindulása – miatt" úgy döntött Upor László fordító, dramaturg, hogy a továbbiakban nem veszi fel a Closer című előadás fordítói jogdíját - számolt be a Népszabadság.

Upor László lemondott a Closer után járó jogdíjáról Tovább
süti beállítások módosítása