Elhunyt Szabó Duci

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház közössége megrendülten búcsúzik a vásárhelyi színházi élet Nagyasszonyától, a legendás Székely Színház alapító tagjától.

Elhunyt Szabó Duci Tovább

“Mindent szabad, ha igaz” – Villáminterjú Tengely Gáborral

Január 16-án a Jurányiban tartja közös bemutatóját a HOPPart Társulat és a Vaskakas Bábszínház. A csúnya kacsa Hans Christian Andersen A rút kiskacsa című meséje nyomán, Kolozsi Angéla szövegkönyvének felhasználásával készült. Tengely Gábor rendező ennek kapcsán adott interjút.

“Mindent szabad, ha igaz” – Villáminterjú Tengely Gáborral Tovább

Mikszáth- és Madách-emléknap Salgótarjánban

Nógrád megye nagy szülöttjeire, Mikszáth Kálmánra és Madách Imrére emlékeznek születésük évfordulóján hétfőn Salgótarjánban a három programból álló irodalmi emléknapon - tájékoztatta az MTI-t a szervező Mikszáth Kálmán Társaság elnöke pénteken.

Mikszáth- és Madách-emléknap Salgótarjánban Tovább

Ismét Táncfarsang a Móricz Zsigmond Színházban

A Móricz Zsigmond Színház Táncfarsangot szervez február 8- és 10. között a nyírségi teátrumban. A régióban hatalmas ismertségnek örvendő táncegyüttesek gálája mellett Nyíregyházára érkezik Grecsó Zoltán Társulata, Bozsik Yvette Társulata és Barkóczi Bea, de megtekinthetik a Carmina Burana című…

Ismét Táncfarsang a Móricz Zsigmond Színházban Tovább

Bérletszünetben látható a Harag György Társulat Mágnás Miskája

A szilveszteri közönségsikerre való tekintettel a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata január 20-án bérletszünetben ismét műsorára tűzi Bakonyi Károly - Gábor Andor - Szirmai Albert szerzőhármas nagysikerű operettjét, a Mágnás Miskát a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának…

Bérletszünetben látható a Harag György Társulat Mágnás Miskája Tovább
süti beállítások módosítása