Nőnapi kedvezmény a Tamási Áron Színházban

A Tamási Áron Színház március 8-ára a Zakariás Zalán által rendezett Jegesmedvék című előadását tűzte műsorra. Azok a női nézők, akik megtekintik az előadást, kedvezményben részesülnek – megajándékozzák őket egy ingyen belépéssel. Ezt a belépést előzetes helyfoglalást követően bármelyik…

Nőnapi kedvezmény a Tamási Áron Színházban Tovább

Kéthetes magyarországi turnén az Osonó

Tíz napon keresztül hét budapesti helyszínen, köztük a Katona József Színházban, majd Kiskunfélegyházán és Baján lesz látható a Fazakas Misi által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadás.

Kéthetes magyarországi turnén az Osonó Tovább

Fővárosi fesztiválok is részt vesznek az Utazás kiállításon

2016-ban a „Budapest vendégül látja Magyarországot” szlogennel rendezik meg a 39. Utazás kiállítást, amely évről évre több, közel negyvenezer érdeklődőt vonz. Idén a több száz hazai és nemzetközi kiállító között 500 négyzetméteren mutatkozik be a főváros a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ…

Fővárosi fesztiválok is részt vesznek az Utazás kiállításon Tovább

Szolnokra érkezett a Hello, Dolly!

Március 4-én új bemutatónak tapsolhatott a Szigligeti-bérlet közönsége, a Szolnoki Szigligeti Színházban. A szinpadon Szente Vajk rendezésében, Túri Lajos koreográfiájával, Kertész Marcella és Szolnoki Tibor főszereplésével a népszerű musical, a Hello, Dolly! premierjét tartották.

Szolnokra érkezett a Hello, Dolly! Tovább

Ki vagy te, kortárs tánc? - Idén utoljára a Bethlen téren

Március 9-én este 7 órakor a Közép-Európa Táncszínház Ki vagy te, kortárs tánc? című előadása látható a Bethlen Téri Színházban. A formabontó-táncismereti-előadás alcímmel ellátott produkcióban négy különböző előadásból láthatók részletek, melyeket narratív táncismereti részek kötnek össze.

Ki vagy te, kortárs tánc? - Idén utoljára a Bethlen téren Tovább

Sorin Militaru vitte színre a Tótékat Szatmárnémetiben

Sorin Militaru román rendező immár második alkalommal visz színre nagyszínpadi előadást alkalmazott társulati tagként a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatával: ezúttal egy magyar klasszikus, Örkény István Tóték című tragikomédiáját.

Sorin Militaru vitte színre a Tótékat Szatmárnémetiben Tovább

Indul a Cervantes-emlékév Spanyolországban

Eddig még soha, sehol be nem mutatott tárgyi emlékek is szerepelnek a spanyol nemzeti könyvtár pénteken nyíló nagyszabású kiállításán, amellyel kezdetét veszi a Don Quijote világhírű írójának, Miguel de Cervantes halálának 400. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév Spanyolországban.

Indul a Cervantes-emlékév Spanyolországban Tovább
süti beállítások módosítása