Fotós pályázatot hirdet a Szegedi Kortárs Balett

Szegeden 2012. április 20-án, Budapesten, a MÜPA Fesztiválszínházában pedig április 27-én mutatja be legújabb, a Nemzeti Táncszínházzal közös, a Budapesti Tavaszi Fesztiválon nagy sikerrel debütált produkcióját a Szegedi Kortárs Balett. Juronics Tamás két részes koreográfiájának címe…

Fotós pályázatot hirdet a Szegedi Kortárs Balett Tovább

Pokorny Lia: hat bennem minden emlék

Pokorny Lia, az ÚJ Színház távozó művésze, a Csillag születik zsűritagja a Nők Lapjában Szegő Andrásnak mesélt arról, milyen volt az elmúlt időszak és hogy értékeli mostani állapotát, munkakedvét.

Pokorny Lia: hat bennem minden emlék Tovább

A nézőtér ura avagy a Met ügyelőjéről

"Akik az elmúlt ötven évben meghatározó alakjai voltak a világ operajátszásának, azok közül mindenkit élőben láthattam" – mesélte Krénusz József, a Metropolitan Opera egykori nézőtéri ügyelője.

A nézőtér ura avagy a Met ügyelőjéről Tovább

Felújítják a színházat Szatmárnémetiben

A városnak 1847 óta van állandó színháza, ez pedig 1892 óta működik jelenlegi otthonában. Ekkor Magyarország egyik legmodernebb színháza volt, még forgószínpaddal is rendelkezett. Annak idején a színház miatt vezették be a villanyáramot Szatmárnémetibe - nem véletlen tehát, hogy Ilyés Gyula…

Felújítják a színházat Szatmárnémetiben Tovább

Physpacom - Kortárs koreográfia Feledi Jánostól

Már Budapesten is látható volt Feledi János Idők folyamán című kortárs táncelőadása Barta Dórával a főszerepben. A fiatal táncos-koreográfus új bemutatóval is jelentkezik, amelyben Jónás Zsuzsával, Lázár Eszterrel, Horváth Zitával, Bajári Leventével dolgozik együtt.

Physpacom - Kortárs koreográfia Feledi Jánostól Tovább

Pótmeghallgatást hirdet a Spirit Színház

A Spirit Színház április 23-án 12:00 és 19:00 között meghallgatást tart elsősorban 30 és 50 év közötti énekesnők és énekes-színésznők számára Jake Perrine Vamp című musicaljének címszerepére. A szerep: Alexandra.

Pótmeghallgatást hirdet a Spirit Színház Tovább
süti beállítások módosítása