Elkészült Vajda János két új operája

Zenetörténeti pillanat helyszíne volt a minap a Csokonai Színház. Vajda János zeneszerző bemutatta két új egyfelvonásos operáját, a Don Perlimplint és a Don Cristobalt azoknak, akik a jövőben közreműködnek a mű színre vitelében.

Elkészült Vajda János két új operája Tovább

Indul a Kurázsi Klub a Radnótiban!

A Radnóti Színház azokat a kíváncsi, játékos kedvű, színházszerető nézőket várja alkotóműhelyeibe, akik szeretnének többet megtudni magukról, a másikról és a színházról.

Indul a Kurázsi Klub a Radnótiban! Tovább

Csákányi Eszter gyerekelőadása a Mikroszínpadon

Gyerekeknek szóló előadást láthat a közönség a Thália Színházban: Csákányi Eszter Keresztanya című produkcióját, amelyben bábok segítségével szólaltat meg egy népmesét, december 2-től játsszák a Mikroszínpadon.

Csákányi Eszter gyerekelőadása a Mikroszínpadon Tovább

A valóság művészete - Schilling Árpád írása

Színház a társadalomban, társadalom a színházban címmel nemzetközi szimpóziumra várja az érdeklődőket a PanoDráma  és a Karaoke Europe a hétvégén a Nemzeti Színházban. A szombati napján elhangzott Schlling Árpádnak a PanoDráma felkérésére készült írása.

A valóság művészete - Schilling Árpád írása Tovább

Az Éjszakai Színház is megemlékezik Vallai Péterről

Az Éjszakai Színház december 8-án és 9-én tartja megalakulásának 20. évfordulója alkalmából rendezett gálaműsorát, amelyen az alapító Ternyák Zoltánra és a november elején elhunyt Vallai Péterre emlékezik, aki az Éjszakai Színház Közhasznú Kulturális Egyesület elnöke volt.

Az Éjszakai Színház is megemlékezik Vallai Péterről Tovább
süti beállítások módosítása